Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова осмя изявлението на украинския

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова осмя изявлението на украинския
Коментари Харесай

Захарова осмя думите на Зеленски за украинския шеврон на Божието рамо: Това е нещо от категорията на ритуалите на древните украинци в района на Месопотамия

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова осмя изявлението на украинския президент Владимир Зеленски за украинския шеврон на рамото на Бог.

" Шевронът на Божието рамо е нещо от категорията на ритуалите на античните украинци в региона на Месопотамия през интервала на тяхното разкриване на Америка. Предозиране “, сподели дипломатът в коментар за „ Известия “.

По-рано Зеленски, поздравявайки украинците за Великден, сподели, че има вяра, че „ Бог има шеврон с украинското знаме на рамото си “. Той също така нарече Бог съдружник на Украйна. 

" Да се молим един за различен. Когато всички се приближихме един към различен, престанахме да бъдем непознати един за различен ", сподели Зеленски, облечен в обичайната украинска риза - вишиванка, и с обичайните си панталони цвят каки, в послание в  " Телеграм ". 

Застанал пред 1000-годишната катедрала " Св. София " в Киев, Зеленски означи, че страната му води война за победа против Русия към този момент 802 дни. " И ние имаме вяра: Бог има на рамото си шеврон (военна нашивка - бел. ред.) с украинското знаме. Така че с подобен съдружник, животът няма по какъв начин да не победи гибелта ".

Инфо: ТАСС, Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР